Gezamenlijke ruimtes en faciliteiten

Plof lekker neer op de bank en pak gerust één van de boeken of magazines die we hebben liggen. Gewoon lekker de tv aan en die belangrijke sportwedstrijd kijken? Kan ook! Voor de spelletjes freaks hebben we genoeg keuze en hiervoor kun je uitwijken naar de leefkeuken. Koffie en thee faciliteiten bieden we hier gratis aan. Tegen een kleine vergoeding kun je er een lekker drankje uit de koelkast bij pakken. Zelf een maaltje koken? Dat kan als je het huis exclusief als groep hebt gereserveerd. Bij individuele reserveringen is dit vanwege veiligheids- en praktische overwegingen helaas niet mogelijk.
Ten slotte is er ook nog een heerlijke tuin waar je gebruik van kunt maken!

Ontbijt

Als ontbijt serveren we een uitgebreide plank in samenwerking met Anne&Max. Dit ontbijt bestaat zoveel mogelijk uit biologische, fairtrade en ambachtelijke producten. Vegan of glutenvrij? Alles kan!
Het ontbijt kun je optioneel bij reserveren voor € 15,00 per persoon. Je kunt zelf de keuze maken of je bij ons ontbijt (bij mooi weer in de tuin) of dat je dit in de huiskamer van Anne&Max doet (10 minuutjes lopen).
Of de ene dag bij ons, de andere dag bij Anne&Max, voor de afwisseling!

Fietsverhuur

Er is zoveel moois en leuks te doen in de buurt! Zie hier onze tips. Uiteraard kun je zelf je (elektrische) fiets of mountainbike meenemen. In de schuur staat hij veilig. Je kunt ook een (elektrische) fiets bij ons huren. De kosten zijn € 12,50 per dag voor een gewone fiets en € 25,00 per dag voor een elektrische fiets. Wel graag even reserveren van tevoren!

Zakelijke faciliteiten

Ook voor zakelijke doeleinden kun je prima bij ons terecht! Alleen dan nét even anders dan anders. Juist als je (veel) moet reizen voor werk is het fijn om in een huiselijke setting te kunnen verblijven.
Ook is het mogelijk om het huis te huren met of voor meerdere collega’s (tot 8 personen). Allemaal de privacy van een eigen kamer en badkamer, tegelijkertijd exclusiviteit en het gemak van een gezamenlijke woonkamer en keuken. Aan de keukentafel kan overigens prima vergaderd worden!
Voor meer informatie of reserveringen kun je altijd contact met ons opnemen.

Groepen

Met familie of vrienden even er tussenuit? Wij ontvangen jullie graag en denken met plezier mee over een leuke invulling van jullie tijd samen.
Tot 8 personen heb je bij ons de mogelijkheid om het huis exclusief te reserveren. Geen andere, onbekende gasten die je tegenkomt, enkel je eigen vertrouwde gezelschap. Waarbij iedereen zijn eigen privacy heeft en je wel gezamenlijk kunt eten, koken of spelletjes doen. In de woonkamer, leefkeuken of de tuin, plek genoeg voor iedereen!
Voor meer informatie of reserveringen kun je altijd contact met ons opnemen.