Ontbijt

Als ontbijt serveren we een uitgebreide plank in samenwerking met Anne&Max. Dit ontbijt bestaat zoveel mogelijk uit biologische, fairtrade en ambachtelijke producten. Vegan of glutenvrij? Alles kan!
Het ontbijt kun je optioneel bij reserveren voor € 15,00 per persoon. Je kunt zelf de keuze maken of je bij ons ontbijt (bij mooi weer in de tuin) of dat je dit in de huiskamer van Anne&Max doet (10 minuutjes lopen).
Of de ene dag bij ons, de andere dag bij Anne&Max, voor de afwisseling!
Als u zelf ontbijt wilt regelen kan dat uiteraard ook en is het mogelijk om onze koelkast en servies te gebruiken.

Gezamenlijke ruimtes

Naast de comfortabele kamers bieden we meer faciliteiten. Plof lekker neer op de bank in de huiskamer en pak gerust één van de boeken of magazines die we hebben liggen. Gewoon lekker de tv aan en die belangrijke sportwedstrijd kijken? Kan ook! Voor de spelletjes freaks hebben we genoeg keuze en hiervoor kun je uitwijken naar de leefkeuken. Koffie en thee kun je hier gratis pakken. Tegen een kleine vergoeding kun je er een lekker drankje uit de koelkast bij pakken. Zelf een maaltje koken? Dat kan als je het huis exclusief als groep hebt gereserveerd. Bij individuele reserveringen is dit vanwege veiligheids- en praktische overwegingen helaas niet mogelijk. Wel is er een koelkast, oven, magnetron en servies beschikbaar. Ten slotte is er ook nog een heerlijke tuin waar je gebruik van kunt maken!

Fietsverhuur

Er is zoveel moois en leuks te doen in de buurt! Zie hier onze tips. Uiteraard kun je zelf je (elektrische) fiets of mountainbike meenemen. In de schuur staat hij veilig. Je kunt ook een (elektrische) fiets bij ons huren. De kosten zijn € 12,50 per dag voor een gewone fiets en € 25,00 per dag voor een elektrische fiets. Wel graag even reserveren van tevoren!